Ege Bölgesi Kariyer Fuarı

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi emirleri ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde Ege Bölgesi'ndeki üniversitelerimiz bir araya gelerek bölgedeki üniversite öğrencileri için "Ege Bölgesi Kariyer Fuarı" organizasyonu düzenlemektedir.

Etkinlik; Ege Bölgesi'ndeki Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi'nin öğrencilerine yönelik olacaktır.

Ege Bölgesi'ndeki 17 üniversitenin öğrencilerinin katılımına açık olan "Ege Bölgesi Kariyer Fuarı" 14 Mart 2019 Perşembe günü 09.00-18.00 saatleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Katılımcı firmalar ile Ege bölgesindeki 17 üniversiteden katılım gösterecek öğrencilerin bir araya gelerek karşılıklı olarak kariyer fırsatlarını değerlendirme imkanı sunulacaktır. Atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları, örnek olay analizleri, paneller ve firmalarla mülakatların yapılacağı ulusal çapta öneme sahip bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

İlgili etkinlik tüm öğrencilerimize açık olup katılmak isteyen öğrenciler aşağıda yer alan linkten kayıt yapmak koşuluyla kendi imkanlarıyla katılabilirler. Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Etkinlik bağlantısı: http://kariyer.deu.edu.tr/2019-ege-kariyer-fuari/wordpress/

Etkinlik Tarihleri 14 Mart 2019, Perşembe    |    Saat :09:00 - 18:00
Etkinlik Yeri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi (Bayraklı/İZMİR)
Etkinlik Türü Fuar
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi http://kariyer.deu.edu.tr/2019-ege-kariyer-fuari/wordpress/
Konuşmacılar Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Özel Sektör Yöneticileri
13 Mart 2019, Çarşamba / 160 defa okundu.