Kariyer ve Mezun Merkezinde “Kariyer Planlaması ve Kariyer Danışmanlığı Hizmetleri Başlamıştır“

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezinde 26.11.2018 Pazartesi günü itibariyle "Kariyer Planlaması ve Kariyer Danışmanlığı Hizmetleri" başlamıştır. Öğrencilerimizin "Kamu Personeli Olmak, Özel Sektör Çalışanı Olmak, Akademik Kariyer Yapmak, Kendi Girişimine Sahip Olmak ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Çalışan Olmak" üzerine kişisel çözümler geliştirilmek üzere görüşmeler yapılmaktadır.

03.12.2018 tarihinden itibaren web sitemiz üzerinden randevu sistemi ile görüşme talebi alınarak görüşmeler gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, Çarşamba