Kariyer Etkinlikleri Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Başladı

ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK VERİLMESİ PLANLANAN

“KARİYER EĞİTİMLERİ START VERDİ”

DPÜKAMER-İŞKUR ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İşbirliği ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak verilen seminerle “Kariye Eğitimleri” başladı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve 26 Kasım Pazartesi günü itibariyle faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında seminer verildi. Seminere öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Seminer sonunda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasemin Deniz KOÇ teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, Çarşamba