Gediz ve Şaphane Meslek Yüksekokullarında “Özgeçmiş (Cv) Hazırlama, İş Arama Becerileri“ Seminerleri

Gediz ve Şaphane Meslek Yüksekokullarında “Özgeçmiş (Cv) Hazırlama, İş Arama Becerileri“ Seminerleri

DPÜ-KAMER ve İŞKUR‘un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Eğitimleri Seminerlerinin 2018-2019 Akademik Yılı Güz Döneminde son durağı Gediz ve Şaphane Meslek Yüksekokulları oldu.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR'un öğrencilerimize yönelik olarak ortaklaşa düzenlediği Kariyer Eğitimleri Semineri, Gediz ve Şaphane'deki meslek yüksekokullarımızdaki eğitimlerle sürdü.

Gediz ve Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve faaliyetlerine 26 Kasım 2018 itibariyle başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler aktaran Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından öğrencilere Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri seminerleri verildi.

Seminer sonunda konuşmacılar Ebeoğlugil ve Ayğahoğlu’na teşekkür eden Meslek Yüksekokulu yöneticileri, ilgili faaliyetlerin Üniversitemizin tüm birimlerinde yaygınlaştırılmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

Seminere yoğun katılım ve ilgi gösteren öğrencilerimize seminer sonunda teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, Salı