Üniversite Kariyer Fuarı “Kariyerim & Geleceğim Günleri“

Üniversite Kariyer Fuarı “Kariyerim & Geleceğim Günleri“

Üniversitemiz ev sahipliğinde, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştireceğimiz "Kariyerim & Geleceğim Günleri" için 16-17 Nisan 2019 tarihleri arasında saat 09:30 ile 17:30 arasında Güzel Sanatlar Kırmızı Salon ve Fuaye Alanında Bölgesel ve Ulusal düzeyde çalışan işletmeleri, girişimcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum organizasyonlarını misafir etmeyi planlamaktayız.

30 konuşmacı, 25 stand, 17 firma, 13 kamu kurum ve kuruluşu ve 3 STK'yı misafir edeceğimiz etkinlikte; 8 panel, 1 konferans, 1 canlı mülakat ve 1 ünlü etkinliği icra edilecektir. Kariyer Etkinliğimiz 5 farklı tema üzerine bulunmaktadır. Bu temalar; "Kamu Sektöründe Kariyer, Özel Sektörde Kariyer, Girişimcilik, Akademik Kariyer ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Kariyer" şeklindedir. İlgili etkinlik, fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokullarını kapsayan nitelikte düşünülmüş olup; tüm öğrencilerimize hitap eden bir büyüklükte olacaktır.

Tüm öğrencilerimize yönelik olarak Üniversite Kariyer Fuarı konseptiyle hazırlanan etkinliğin öğrencilerin işletmelerde staj olanaklarını ulabilecekleri ve mezun olduktan sonra yine bu işletmelerde çalışabilmeleri ve iş başvurusu yapabilmeleri adına önemli bir bilgilendirme kaynağı olarak görmekteyiz.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, Çarşamba