Staj Seferbirliği Programı Başvuruları Teşekkür Metni

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca yürütülen Kariyer Kapısı Platformu üzerinden başvuruları 8 Mart 22 Mart tarihleri arasında alınan " Staj Seferbirliği Projesi" Türkiye Geneli toplamda 135 bin 374 başvuru almıştır. Üniversitemiz öğrencileri 1144 başvuru ile Türkiye'de en yüksek başvuru yapan Üniversiteler arasında yer almıştır.

Üniversitelerimize ve öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Salim ATAY beyefendiye ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi çalışanlarına, özellikle en çok da "Staj Seferbirliği Projesine" başvuru yapan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL
Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü