Mezunlar Buluşması

Değerli Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezunlarımız, 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün Mezun Memnuniyet Anketi sonuçlarına göre, Mezunlar Buluşması etkinliğimizi her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz. Bu yıl ikincisini 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz Mezunlar Buluşmamızda sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bu yıl, Mezunlar Buluşması etkinliğimize öğrencilerimizi de davet ederek ilk Öğrenci-Mezun Buluşmasını da gerçekleştirmek istiyoruz. Etkinlik detaylarımız katılım durumuna göre mail adreslerinize iletilecektir. 

Mezunlar Buluşması Etkinliğine katılım durumunuzu Mezunlar Buluşması Katılım Formunu doldurarak bizlere bildirmeniz gerekmektedir. 

Mezunlar Buluşması Katılım Formu: 

https://docs.google.com/forms/d/1mejLjLHeM6belZhEVdvPPRi2RAlSMlqrN5fwvA5Ha4k/edit 

"Mezunlar Buluşması" etkinliğimiz için sizlerden Üniversite yıllarınıza ait (Fotoğrafın tarihini de belirterek) bireysel ve arkadaşlarınızla birlikte çekildiğiniz veya mezuniyet fotoğraflarınızı kamer@dpu.edu.tr mail adresimize göndermenizi rica ederiz. Verdiğiniz bilgiler KVKK kapsamında yalnızca etkinlik amaçlı kullanılacak olup, herhangi bir üçüncü şahıs ve kurumla paylaşılmayacaktır.

Mezunlar Buluşması etkinliğimize dair gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan lütfen takip ediniz. Etkinlik detayları sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır. 

İnstagram: @kamer.dpu

Linkedln: kamerdpu

X: @kamerdpu

Etkinliğimize dair soru ve görüşlerinizi kamer@dpu.edu.tr adresine iletebilirsiniz. 

Mezunlar Buluşması etkinliğimizde siz kıymetli mezunlarımızı görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Sevgilerimizle. 

Son Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, Salı