Proje Tabanlı Düşünme Seminerimizden Kareler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak Kariyer Günleri kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu'nun katıldığı “Proje Tabanlı Düşünme“ başlıklı seminerimizi 24 Ekim Salı Günü 14.00'da Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda gerçekleştirdik. Seminerimizde, Sayın Hocamız tarafından Proje Nedir?, Proje Nasıl Yazılır?, Proje Yazarken Nelere Dikkat Edilir?, Proje Yazmanın Önemi, Hayatımızı Proje Tabanlı Nasıl Organize Edebiliriz? Temaları çerçevesinde üniversite hayatımızda ve günlük hayatımızda proje tabanlı düşünmenin önemi aktarıldı. Katılımları için Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu'na ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, Salı