Başarıya Adım Adım... Mezunların İzinden Seminerimizden Kareler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak Mezunlarla Söyleşiler etkinlikleri kapsamında Kariyer ve Gelecek Topluluğu ile birlikte düzenlediğimiz konuşmacı olarak GCA Genel Müdürü Sn. Dr. Abdullah Gayret'in katıldığı “Başarıya Adım Adım...Mezunların İzinden“ başlıklı söyleşimizi 14 Aralık Perşembe Günü 14.00'da Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda gerçekleştirdik. Söyleşimizde, Sn. Dr. Abdullah Gayret kariyer hikayesinden ve kariyer yönetiminden, meslek seçiminin öneminden ve GCA’daki iş ve staj olanaklarından bahsetti. Söyleşide sürdürülebilirlik konusundaki güncel gelişmeler, GCA’nın bu alanda gerçekleştirdiği ve desteklediği projeler, dünyadaki son ekonomik gelişmeler, çalışma hayatında sahip olunması gereken yetkinlikler, akademi ve iş dünyasında dikkat edilmesi gerekenler, meslek seçimindeki kritik noktalar konusunda da bilgi verildi.
Katılımları için GCA Genel Müdürü Sn. Dr. Abdullah Gayret'e, GCA Ekibine ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, Pazartesi