THY ile Uçuş ve Ötesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Turkish Airlines İnsan Kaynakları Ekibinin katılımıyla “Türk Hava Yolları ile Uçuş ve Ötesi“ başlıklı seminerimizi 14 Ekim Pazartesi Günü 14:00’te online olarak gerçekleştirdik. Seminerimizde, Turkish Airlines İnsan Kaynakları Ekibi tarafından staj programları, işe alım süreçleri ve başvuru kriterleri hakkında bilgi verildi. Seminerimiz sonunda gerçekleştirilen Kahoot yarışması sonucunda 1. olan öğrencimiz Yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti, 2. olan öğrencimiz Uçak Maketi kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Katılımları için Turkish Airlines İnsan Kaynakları Ekibine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, Perşembe