Kariyer Planlama Dersi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık ile Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinin dersine konuk olarak Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün ve faaliyetlerimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Nazik davetleri için Sayın Doç.Dr. Safiye Süreyya Bengül hocamıza ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mediha Mine Çelikkol hocamıza teşekkür ediyoruz.

 

 

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümünün dersine konuk olarak Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün ve faaliyetlerimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Nazik davetleri için Sayın Dr. Öğr. ÜyesiFatma Çağım Özcan hocamıza teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

Kariyer Planlaması Dersi Sektör Günleri kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Kros Otomotiv İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Yücel Gündüz ve İnsan Kaynakları Uzmanı Melike Özerik'in katıldığı "Tecrübe Konuşuyor" başlıklı seminer 13 Mart Çarşamba saat 13:00'de Altıntaş Meslek Yüksekokulu Amfi Salonunda gerçekleştirildi.

 

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Erasmus Koordinatörü Sayın Öğr. Gör. Mustafa Kemal Şen ile birlikte Uygulamalı Bilimler Fakültesine konuk olduk. Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün ve faaliyetlerimizin tanıtımını gerçekleştirdikten sonra Erasmus Koordinatörü Sayın Öğr. Gör. Mustafa Kemal Şen, Erasmus+ ve Başvuru Şartları hakkında kapsamlı eğitim verdi ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Nazik davetleri için Sayın Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç hocamıza teşekkür ediyoruz.

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'na konuk olarak Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün ve faaliyetlerimizin tanıtımını ve İŞKUR Kampüs Faaliyetlerimiz kapsamında İŞKUR İş Kulübü eğitimlerimizi gerçekleştirdik. Nazik davetleri için Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Yasemin Durmaz hocamıza teşekkür ediyoruz.

 

 

Kariyer Planlaması Dersi kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Diyetisyen Öznur Çelik'in katıldığı Diyetisyenlik Mesleği ve Fonksiyonel Beslenme başlıklı seminer 27 Mart Çarşamba saat 11:00'de Öğr. Gör. Meryem Akbaş moderatörlüğünde Pazarlar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Kariyer Planlaması Dersi Sektör Günleri kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Elektrik-Elektronik Mühendisi Sn. Nabican Göktürk Özdemir'in katıldığı "Elektrik Elektronik Mühendisliği Potansiyel Kariyer Olanakları" başlıklı söyleşiyi 15 Mayıs Çarşamba saat 16:00'da Mühendislik Fakültesi D-A21 Amfi'de gerçekleştirdik.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, Perşembe