DPÜ’de Türk Ekonomisi ve Bankacılık Sektörü Konuşuldu

Kariyer ve Mezun Merkezimiz (DPÜ KAMER) tarafından Emre Alpan İnan, Deniz Aksakal ve Cemil Güler’in konuşmacı olarak katıldığı Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sektöründe Güncel Gelişmeler başlıklı konferans çevrim içi olarak düzenlendi.

 

DPÜ’de Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sektöründe Güncel Gelişmeler Konferansı gerçekleştirildi.

Çevrim içi ortamda düzenlenen konferansa konuşmacılar Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Araştırma ve İstatistik Direktörü Emre Alpan İnan,  Mesleki Gelişim ve Eğitim Kıdemli Uzmanı Deniz Aksakal ve TBB Kurumsal İletişim Kıdemli Uzmanı Cemil Güler’in yanı sıra moderatörlük görevini üstlenen DPÜ KAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta ilk sözü alan Cemil Güler, “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileriyle böyle bir etkinlikte buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek başladığı konuşmasında Türkiye Bankalar Birliği hakkında temel bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Güleri’in ardından katılımcılara hitap eden Deniz Aksakal ise konuşmasında öğrencilere yönelik sertifikalı eğitimler ve staj olanaklarından söz ederek katılımcıları bilgilendirdi.

Konferans, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2022, Çarşamba