16 - 17 Nisan 2019 “Kariyerim ve Geleceğim Günleri“ Kariyer Fuarımız

Üniversitemiz ev sahipliğinde, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz "Kariyerim & Geleceğim Günleri" için 16-17 Nisan 2019 tarihleri arasında saat 09:30 ile 17:30 arasında Güzel Sanatlar Kırmızı Salon ve Fuaye Alanında Bölgesel ve Ulusal düzeyde çalışan işletmeleri, girişimcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum organizasyonlarını misafir ettik.

30 konuşmacı, 25 stand, 55 firma, 13 kamu kurum ve kuruluşu ve 3 STK'yı misafir ettiğimiz etkinlikte; 8 panel, 1 konferans, 1 canlı mülakat ve 1 ünlü etkinliği gerçekleştirilmiştir.. Kariyer Etkinliğimiz 5 farklı tema üzerine bulundu. Bu temalar; "Kamu Sektöründe Kariyer, Özel Sektörde Kariyer, Girişimcilik, Akademik Kariyer ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Kariyer" şeklindedir. İlgili etkinlik, fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokullarını kapsayan nitelikte düşünülmüş olup; tüm öğrencilerimize hitap eden bir büyüklükte tamamlandı.

Tüm öğrencilerimize yönelik olarak Üniversite Kariyer Fuarı konseptiyle hazırlanan etkinliğin öğrencilerin işletmelerde staj olanaklarının yanısıra mezun olduktan sonra yine bu işletmelerde çalışabilmeleri ve iş başvurusu yapabilmeleri adına önemli bir bilgilendirme yapıldı. 2 Gün süren etkinliğimiz 2500 civarı öğrenci katılımı ve 837 iş ve staj başvurusu ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, Perşembe