Mentorluk Projesi Kapsamında Kariyer Planlaması Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak "Mentorluk Projesi" kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Gürok Grup Kariyer Gelişimi Yöneticisi Mine Akay, GCA İnsan Kaynakları Yetkilisi Melisa Uysal ve LAV İşe Alım Lideri Nur Tüz'ün katıldığı “Mentorluk Projesi Kapsamında Kariyer Planlaması Eğitimi“ başlıklı seminerimizi 16 Ekim Çarşamba Günü 13:00’te Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik.

Seminerimizde, Mentorluk Projesi kapsamında Gürok Grup, GCA ve LAV'da mentorluk eğitimi alan öğrencilerimize kariyer planlaması adına CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri eğitimi verildi. Gürok Grup, GCA ve LAV'ın staj programlarından bahsedilerek işe alım sürecinde aranılan nitelikler hakkında bilgi verildi. Sn. Gürok Grup İnsan Kaynakları Direktörü Abdurrahman Baş ve Sn. Gürok Akademi Teknik Eğitim Müdürü Doğan Atik'in katılımıyla Gürok Grup, GCA ve LAV'ın menteelerine özel hazırladığı hediyeler Sn. Gürok Grup İnsan Kaynakları Direktörü Abdurrahman Baş tarafından takdim edildi.

Katılımları için Sn. Gürok Grup İnsan Kaynakları Direktörü Abdurrahman Baş, Sn. Gürok Akademi Teknik Eğitim Müdürü Doğan Atik, Sn. Gürok Grup Kariyer Gelişimi Yöneticisi Mine Akay, Sn. GCA İnsan Kaynakları Yetklisi Melisa Uysal ve Sn. LAV İşe Alım Lideri Nur Tüz'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, Perşembe