Eğitim Fakültesi “Kariyer Eğitimleri“ Seminerimiz

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde "Kariyer Eğitimleri" Eğitim Seminerleri son gaz devam ediyor.
Rektörlüğümüze bağlı faaliyet gösteren Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü (DPÜ-KAMER) ile Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) iş birliği ile düzenlenen seminerler, bu akademik yıl içinde bütün fakültelerde yapılması planlan Kariyer Eğitimleri seminerleri son olarak da Eğitim Fakültesinde tamamlandı.
Öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen seminere eğitimci olarak katılan DPÜ-KAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, DPÜ-KAMER'de gerçekleştirilen etkinlikler ve insan kaynakları uygulamalarında yeni yönelimler üzerine bilgiler verdi. Öğr. Gör. Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından ise öğrencilere Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri ve Mesleki Yönelim Bataryası konu başlıklı eğitimler verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, Çarşamba