2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Seminerlerine Germiyan Kampüsü ve Altıntaş Myo‘da Başlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi ve İŞKUR Kütahya İl Müdürlüğü üniversitemizin akademik birimlerinde öğrencilerimize yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezinin (DPÜ-KAMER) öğrencilerimize yönelik seminerleri tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü ile Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimizin geleceğini daha bilinçli bir şekilde şekillendirmeleri hedefleniyor.

Güz Döneminde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Mimarlık Fakültesi, Gediz ve Şaphane Meslek Yüksekokullarımızda gerçekleştirilen etkinlikler, Germiyan Kampüsü öğrencilerine yönelik olarak ve Altıntaş MYO seminerleri ile sürdü.

Seminer kapsamında DPÜKAMER'in tanıtımı yapıldı ve İŞKUR tarafından "Özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve iş arama becerileri" konularında öğrencilerimize bilgiler verildi. Seminerlerde eğitimci olarak yer alan DPÜKAMER Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ve Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu öğrencilerimizden gelen sorulara da yanıt verdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, Çarşamba