Üniversiteyi Kazandık Peki Ya Şimdi? Seminerimizden Kareler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak Kariyer Günleri kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan'ın katıldığı “Üniversiteyi Kazandık Peki Ya Şimdi?“ başlıklı seminerimizi 17 Ekim Salı Günü 14.00'da Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda gerçekleştirdik. Seminerimizde, Sayın Hocamız tarafından özellikle üniversiteye yeni başlayan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerimizin motivasyonu ve kariyer yönetimi için çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimize gelecek konusunda önemli tavsiyeler aktarıldı. Etkinlik sırasında balon ile stres atma, esneme hareketleri, beyin jimnastiği vb. birçok aktivite gerçekleştirildi. Katılımları için Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan'a ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, Salı