Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerimizden Kareler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi olarak Mezunlarla Söyleşiler etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz konuşmacı olarak Mezunumuz Etkili A.Ş. HR Direktörü Sn. Nurten Kılıçparlar'ın katıldığı "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" başlıklı söyleşimizi 26 Şubat Pazartesi Günü 14.00'da online olarak gerçekleştirdik. Söyleşimizde, Sn. Nurten Kılıçparlar günümüzde işverenlerin aradığı yetkinlikler ve beceriler, insan kaynakları uzmanlarının CV'de dikkat ettiği noktalar ve CV hazırlarken önem vermemiz gereken kısımlar, etkili mülakat teknikleri konusunda önemli ipuçları ve bilgiler verdi. Söyleşimiz sonunda mezunumuzdan 3 öğrencimize mentorluk eğitimi hediye edildi. Katılımları için Etkili A.Ş. HR Direktörü Sn. Nurten Kılıçparlar'a ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, Perşembe