T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Desteğiyle Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Odtü) Tarafından Düzenlenen “Re-shaping Career Planning:bridging Gaps“ Konferansı 24 - 25 Haziran Tarihlerinde Gerçekleştirildi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından düzenlenen "Re-Shaping Career Planning:Bridging Gaps" konferansı 24 - 25 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, ulusal ve uluslararası kariyer uzmanları konferansa katılım sağladı. Ulusal ve uluslararası kariyer uzmanlarıyla birlikte öğrenci ve mezunların iş hayatına geçişindeki eksiklikleri gidermek amacıyla bir araya gelerek yaşam boyu kariyer planlama becerileriyle iş hayatına uyum sağlamada yapay zeka ve diğer teknolojilerin ortaya çıkan rolü, uluslararası uygulanan kariyer hizmetleri, kariyer planlamasında mentorluk uygulamasının önemi ve erken dönem kariyer destek modeli konuları ele alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024, Salı